Off to city ;)

Nu far jag till stan efter en dålig skoldag... Hare bra!

Mot stallet med Linnea :)

 

Flugor tar ens sömn...

Är det bara jag som har miljarder flugor hemma!? Jag har knappt sovit i natt pga dom >:( 
Mamma va uppe i en timme inatt för att döda flugor... Flugorna kommer ju typ ta över världen... 

Se!

 
Tycker att alla ska klicka in på den här grymma häst bloggen! Tuvas blogg :D Klicka HÄR för att komma dit! (Har inte en aning om detta kommer fungera men...)

Trött :P

Hejsan, nu har jag kommit hem från skolan för ett tag sedan. Slöjd idag jao ^^ Nu är jag riktigt trött (Zzz) men jag får försöka att inte somna ;)
Bjuder på en dagens outfit ;D
 
 

Skolan :/

Snabbinlägg häär. Ska snart på skolan... :/ Just nu håller jag på att äta frukost men sen bär det väl av dit ;) Inte så långt inlägg men aja ;D

Två charmiga bilder på mina marsvin x')

Mitt marsvin Flora :) 
Och min brorsas marsvin Stjärnis som har väldigt många smeknamn :P

En häst vid namn Shai

Kom på att jag inte har berättat om Shai än. Måste tyvärr meddela att han nyss har åkt hem till sin ägare :( Ni förstår inte hur mycket jag saknar den lilla envisa fuxen </3 Han är iallafall 3 år och den snällaste ponny som någonsin funnits <3 Har ju inte så mycket att berätta om honom eftersom, ja, han är ju hemma nu :-/ Linneashaiföralltid <3 

Skärpning!

Nej vad är det för fel på mig? Jag klarar inte ens av att blogga regelbundet i en vecka! Skärpning på dig nu Linnea... Skärpning!

ponnieez.blogg.se

Hej och välkommen till min blogg! Jag som bloggar heter Linnea och är 12 år :) Jag bloggar om hästar och ja, den andra delen av mitt liv! Jag och min bästis har en liten ponny på foder som heter Shai :D Så jag kommer såklart blogga mycket om honom också!

RSS 2.0